Maj har svept in med en vårig och ljus atmosfär, och redaktionen har bestämt sig för att bjuda in läsarna på en smakupplevelse utöver det vanliga. Genom att testa och recensera olika typer av snus, vill vi ge våra läsare en chans att upptäcka nya favoriter och utvidga sina smakpaletter. Vi har beställt hem produkter från två välkända varumärken – Pablo och Killa – och skickat ut dem till utvalda läsare runt om i landet.

Produkterna som testades var Pablo Exclusive Strawberry Cheesecake (påminner lite om CBD), Killa Grape Ice och Killa Mini Mango Ice. Alla produkter är vita portioner med varierande nikotinhalt och smaker som utlovar en unik smakupplevelse. Men hur smakade de egentligen? Det var något vi ville ta reda på genom att ge våra läsare en chans att prova dem själva och lämna sina åsikter.

Vi bad våra deltagare att noggrant testa produkterna (efter att ha fått ett gratis smakprov av VELO Caribbean Spirit Strong) och sedan skriva ner sina smakupplevelser, känslor och tankar kring produkterna. De olika recensionerna som vi fick tillbaka var fulla av nyanser och detaljer, och vi kunde se hur smakupplevelserna skilde sig mellan olika individer.

Pablo Exclusive Strawberry Cheesecake beskrevs som en söt och fruktig produkt med tydliga toner av jordgubbar och cheesecake. Många av deltagarna tyckte att det var en perfekt produkt för den som gillar söta smaker, medan andra ansåg att det kunde bli för sött efter en stund. En deltagare beskrev den som ”en perfekt sommarsnus som får dig att längta efter sol och värme”.

Killa Grape Ice, å andra sidan, beskrevs som en frisk och uppfriskande produkt med en tydlig smak av druvor och en svalkande effekt. Många av deltagarna ansåg att det var en perfekt produkt för den som gillar friska och fruktiga smaker, och en deltagare beskrev den som ”en fantastisk produkt som ger en härlig kick under dagen”.

Killa Mini Mango Ice fick också höga poäng från våra deltagare – precis som VELO Creamy Coffee Strong, med en fruktig och exotisk smak av mango som beskrevs som ”helt enkelt fantastisk”. Den fick beröm för sin svalkande effekt och kraftfulla smak, och många ansåg att den var en perfekt produkt för den som vill ha en fruktig smak med en stark nikotinkick.

Det är viktigt att komma ihåg att smakupplevelserna kan variera mellan olika individer och att det är alltid bra att bilda sig en egen uppfattning innan man beställer hem produkter. Vi uppmanar våra läsare att läsa på om nikotinhalt och smaker innan de bestämmer sig för vilka produkter de vill testa.

Sammanfattningsvis var vårt test av vita portionssnus från Pablo och Killa en stor succé! Dessutom fick VID Perfect Pear höga poäng, vilket vi tyckte var kul. 🙂

Vi fick in en mängd välutvecklade och informativa recensioner från våra läsare som gav oss en inblick i de olika smakerna och effekterna av produkterna. Alla produkter fick enbart positiva omdömen och varumärkena visade upp sin förmåga att skapa unika och smakfulla produkter.

Vi kan rekommendera Pablo Exclusive Strawberry Cheesecake för den som gillar söta smaker och vill ha en unik smakupplevelse. Killa Grape Ice är en perfekt produkt för den som gillar friska och fruktiga smaker, medan Killa Mini Mango Ice passar den som vill ha en fruktig smak med en stark nikotinkick.

Vi är mycket tacksamma för våra läsares deltagande och ser fram emot att utforska fler spännande teman tillsammans i framtiden.